Wanneer je een domein registreert bij VoordeelHoster heb je de optie om gratis SSL Lets Encrypt te activeren voor je domeinen en subdomeinen. Hierdoor zul je een en https:// voor je (sub)domein krijgen. Websites met SSL zijn beter beveiligd en scoren hoger in de resultaten van zoekmachines. Een goed idee om dit te doen dus. Zorg er wel voor dat alle url's in de code van je website met https:// beginnen i.p.v. http:// doe je dit niet dan werkt je website niet goed. Hoe je gratis SSL kunt activeren zal ik hier uitleggen

SSL inschakelen voor je (sub)domein

Net je domein geregistreerd? Wacht tot je domein online is voordat je een SSL certificaat aanvraagt!

Log in op DirectAdmin en scroll naar beneden naar het onderdeel 'Geavanceerd'
Klik daar op de link 'SSL certificaten.

SSL Certificaten

In het venster dat volgt zie je je (sub)domeinen staan.
Hierachter zie je een knop 'Aanvragen'
Klik daarop en je gratis SSL certificaat word aangevraagd.

SSL Certificaten Form

Het duurt een aantal minuten voordat de SSL geactiveerd is.
Vernieuw de pagina om te zien of de activatie gelukt is.
Wil je weten of de SSL goed werkt dan kun je dat testen met Let's Debug