Een e-mail account aanmaken of aanpassen

Natuurlijk wil je de mogelijkheid om zelf nieuwe e-mail accounts aan te maken en aan te passen. Op deze support pagina leg ik uit hoe je een nieuw e-mail account kunt aanmaken of een bestaand e-mail account kunt aanpassen in DirectAdmin....

Kan ik mijn e-mail online controleren? (Webmail)

Veel mensen willen hun e-mail graag online kunnen controleren via webmail terwijl anderen dit liever in outlook, thunderbird of een ander e-mail programma doen. Weer een ander gebruikt beide. In dit artikel behandelen we zoals gezegd de...