Hoe maak je een site met de website maker? | videos

Bij VoordeelHoster kun je gebruik maken van de gratis website maker, maar hoe gebruik je deze website builder nou?
In onderstaande 3 videos kun je zien hoe de belangrijkste functies van deze website maker werken.
Probeer de Website Maker Demo

Als je de website maker gratis bij je webhosting pakket besteld hebt dan vind je deze op mijndomein.nl/website-maker.
Heb je dit niet gedaan maar wil je de website maker alsnog? Stuur dan even een ticket naar de support afdeling.
We sturen je dan de website maker alsnog.